Prezentare Comuna Bruiu

Comuna Bruiu este situata in centrul tarii, in estul extrem al judetului Sibiu, la o distanta de 60 km de municipiul Sibiu. Aflata in podisul Hartibaciu, suprafata de 9709 ha pe care o detine este alcatuita din dealuri si vai, paduri, pasuni si terenuri agricole lucrate in cea mai mare parte. Caprioare, cerbi, ursi, porci mistreti, iepuri de camp fac parte din fauna bogata ce si-a gasit locuinta in zona. Tot aici se gaseste si acvila mica tipatoare, datorita careia teritoriul comunei face parte din Reteaua Natura 2000, conform Hotararii 1284/2007.

Comuna Bruiu are in componenta trei sate: Bruiu, Gherdeal si Somartin, intemeiate de colonisti germani sasi.

continuare...


 

Case de vanzare in satul Gherdeal
26 septembrie 2016

 

In urma unor informatii eronate aparute in presa on-line ("Satul in care o casa costa cat un salariu mediu"), primim nenumarate telefoane in fiecare zi din partea unor persoane ce doresc sa cumpere case in satul Gherdeal.

Dorim sa va informam ca, desi multe sunt in paragina, in acest sat nu sunt case de vanzare deoarece proprietarii nu vor sa le vanda sau cer foarte mult pe ele (15000-50000 euro) sau nu au acte. De asemenea, nu se gaseste usor pamant de vanzare in comuna.

Daca doriti totusi sa ne vizitati comuna, va asteptam!

Daca doriti informatii suplimentare, contactati-ne.

      Publicatie casatorie 

UA-82225825-1